logo 

För snabbare svar för Dig som har frågor om Immun.se´s  produkter

Använd adressen:


Tillbaka till Immun.se:  www.immun.se


Vidare till http://www.helhetsdoktorn.se/

Observera att det inte är möjligt att ge direkta läkarordinationer bara efter en e-postkontakt. 
En ordination och mera direkta behandlingsråd kräver en personlig kontakt, journalföring mm.  Allmänna frågor går däremot utmärkt att ställa. Använd denna sida i första hand när det gäller frågeställningar angående kombinationer med läkemedel och när det föreligger sjukdomstillstånd.

Det går också bra för mig att ge råd och information som 
riktar sig till en läkare som Du har kontakt med. Ibland är man osäker på om det går bra med kosttillskott och naturläkemedel vid vissa medicinska tillstånd. Då kan Du få rådgivning om vilka saker man bör ta upp i samband med nästa läkarkontakt och tillsammans kan ni diskutera behandlingen.

Lämna eller mejla mall och info till din läkare. Är det några frågor kan jag nås på 0702235000, i första hand en onsdag eller fredag. Behöver du en direkt och fördjupad läkarkontakt går det att ordna via Medicheck.
www.medicheck.se
Mejla till ovanstående adress och skriv att du vill ha en extra tid där om det inte redan finns någon som passar.
Där kan jag ge råd som är journalföringspliktiga och du måste ha tillgång till Bankid för att kunna legitimera dig där. Du kan få recept, remisser och råd angående provtagning via exempelvis Blodkollen. Intyg kan utfärdas i de flesta för för de 14 första dagarna i en sjukskrivning.


Bertil Dahlgren, leg läk och oberoende rådgivare i hälsofrågor.